Прес-центр19 червня 2020, 12:06

Сергій Гайдай привітав жителів Луганської області з Днем батька

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай взяв участь в урочистих заходах до Дня батька.

Дотримуючись усіх карантинних заходів, свято зібрало не тільки співробітників ОДА, правоохоронців, а і багатодітних батьків та батьків-одинаків.

У вітальному слові Сергій Гайдай сказав: «Дорогі чоловіки, я вас вітаю з нашим святом – Днем батька! Моя доньці вже майже 27 років і я майже не пам’ятаю ті часи, коли вона була ще маленькою. В неї вже є купа власних планів, та, можливо, я скоро стану дідом! Цього дня я бажаю кожному батьку бачити перемоги своїх дітей», – наприкінці виступу він пожартував, – «Хоч бути батьком це круто, але мама – головна».

Також він розповів, що в області проживають 38 багатодітних батьків, які самостійно виховують дітей. Сергій Гайдай наголосив, що людина, яка виховую дітей самостійно, є героєм.

Крім того, під час заходу було презентовано короткометражний фільм про батьків-одинаків Луганщини, а також тематичну фотовиставку «Разом з татом краще!»