Прес-центр2 червня 2021, 17:06

Сергій Гайдай провів особистий прийом громадян

По допомогу до голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації звернулися багато людей з різними проблемами.

Найбільш складними залишаються питання, пов’язані із наслідками минулорічних масштабних пожеж. Адже усі, хто мав законодавчо визначені підстави на отримання компенсацій, вже одержали державну допомогу. Багатьом виплачена матеріальна підтримка з місцевих бюджетів. Проте, й дотепер обласною владою робиться усе можливе, щоб жоден постраждалий не залишився наодинці зі своїми проблемами.

Зокрема, жительці Сєвєродонецька, Сергій Гайдай посприяє в отриманні гуманітарної допомоги, про яку вона просила. А родині, яка через проблему з оформленням прав наслідування житла, залишилась без компенсації за зруйноване вогнем майно, буде надана відповідна юридична допомога, аби потерпілі могли подати на апеляцію у суд.

З проблемою щодо незрозумілої різниці у вартості за послуг пасажироперевізників звернулась до очільника Луганщини жителька Білокуракинської громади. Річ у тім, що різні автотранспортні компанії, що працюють на цьому маршруті, тарифікують по-різному. Сергій Гайдай дав доручення начальнику управління розвитку та утримання мережі автомобільних доріг області ретельно перевірити ситуацію навколо цін за послуги пасажироперевезення.