Прес-центр7 липня 2021, 17:07

Сергій Гайдай провів особистий прийом громадян

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації розглянув звернення жителів Сєвєродонецького району.

Так, до очільника Луганщини звернувся керівник авіамодельного гуртка з Гірської громади. Наразі гурток працює на базі місцевої гімназії та не має достатнього фінансування.

Керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Бабченко повідомив, що проблема має вирішитись найближчим часом: в серпні буде створено комунальну установу «Центр позашкільної освіти», до якої доєднається і гурток авіамоделювання. Вже передбачено і фінансування, і приміщення. Гурток буде працювати в трьох школах: Гірській та Золотинській гімназіях і школі №5.

Сергій Гайдай запевнив, що держава нині приділяє позашкільній освіті велику увагу: «Ми зацікавлені в розвитку дитячих гуртків», – сказав він.

Крім того, до голови облдержадміністрації звернулися громадяни з питань охорони здоров’я, компенсації за зруйноване внаслідок бойових дій житло тощо. Сергій Гайдай надав роз’яснення щодо зазначених звернень та взяв їх на особистий контроль.