Прес-центр1 грудня 2021, 16:12

Сергій Гайдай провів особистий прийом громадян

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай провів традиційний прийом громадян.

Цього разу жителі області зверталися до очільника області з питань, що стосуються матеріальної допомоги на лікування дитини, роботи комунальних служб, підтримка постраждалих від пожеж, а також земельно-майнових відносин.

Так, жителька Сєвєродонецька розповіла, що її 12-річна дитина захворіла на рак крові і наразі перебуває на обстеженні у Харкові. Заступник голови ОДА Катерина Безгинська зазначила, що вже контактувала з харківською лікарнею щодо необхідних препараті та процедур для дитини. За її словами, поки ще тривають аналізи після яких буде визначено курс лікування. Сергій Гайдай сказав, що після отримання результатів луганські спеціалісти мають дати висновок про можливість лікування в області. Також було обіцяно зателефонувати матері хворої дитини та доповісти про нагальний стан справ, а також обсяг допомоги.

Ще одна жінка з Сєвєродонецька поскаржилася голові облдержадміністрації, що у підвалі її будинку, де розташована майстерня підприємства житлово-комунального господарства, постійно лунають звуки роботи зварювальних апаратів. Сергій Гайдай відповів, що особисто відвідає цей будинок та подивиться на умови життя його мешканців.

Також жителька Смолянинового пожалілася на те, що її старенька мати зламала ногу та потребує ортопедичних ходунків. Їй було зазначено, що соціальна служба має необхідне обладнання, проте процедура вимагає лікарського висновку. Очільник Луганщини запевнив, що її матері обов’язково нададуть допомогу.