Прес-центр20 грудня 2021, 15:12

Сергій Гайдай разом зі Святим Миколаєм втілили найзаповітніші мрії дітей, чиї батьки загинули за Україну

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай привітав з Днем Святого Миколая дітей загиблих учасників АТО/ООС.

Спочатку заходу для малечі було представлено святкову постановку Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру.

Очільник Луганщини, звертаючись до дітлахів, сказав: «Вже втретє у цьому залі я на громадських засадах виконую функцію помічника Святого Миколая. Із величезним задоволенням роблю цю роботу, адже щиро вірю у новорічні дива. Хочу і надалі виконувати цю почесну місію, аби ви також продовжували вірити у дива».

Крім того, Сергій Гайдай подарував кожній дитині солодощі та передав від Святого Миколая цінні подарунки, про які діти, просили у листах до свого небесного заступника.

Під час спілкування з журналістами Сергій Гайдай наголосив: «Будь-який дорослий підтвердить, що найбільша оцінка твоїх зусиль та твоєї роботи – це дитяча посмішка. І я із задоволенням виконую місію у цей святковий день. Сьогодні на нас чекають ще діти з Лисичанська, які позбавлені батьківського тепла. Сподіваюсь, що такими вчинками, ми робимо цей світ кращим, а дітлахів – щасливішими».