Прес-центр30 червня 2020, 16:06

Сергій Гайдай та тренери національної команди розглядають можливість легкоатлетичних зборів на базі «Олімп» в Кремінній вже цьогоріч

Голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай зустрівсяз державним тренером збірної команди України з легкої атлетики Вячеславом Тиртишником, головним тренером збірної команди України з легкої атлетики зі спринту та бар’єрного бігу Іриною Ольховніковою таголовою Федерації легкої атлетики Луганської області, олімпійським чемпіоном Віктором Бризгіним.

Вони подякували Сергію Гайдаю за розвиток комунальної установи «Луганський обласний фізкультурний центр «Олімп», що дозволить залучити провідних спортсменів, членів збірних команд України для проведення навчально-тренувальних зборів.

У свою чергу, очільник області зазначив, що Луганський обласний фізкультурний центр «Олімп» єунікальним закладом, єдиним у регіоні для підготовки спортсменів спорту вищих досягнень.

На території  «Олімпу» – хвойні ліси, озеро, 25-метровий плавальний басейн, тренажерний зал, майданчики зі штучним покриттям, будинки для проживання тощо.

Це дозволить спортсменам не тільки тренуватися, а і швидко відновлюватися після значних навантажень.

Крім того, Сергій Гайдай зауважив, що на території Луганського обласного фізкультурного центру «Олімп» завершується реконструкціялегкоатлетичного ядра та розпочато будівництво зали спортивної гімнастики.

За результатами зустрічі тренери збірної команди України обговорили питання проведення навчально-тренувальних зборів для збірної команди України з легкої атлетики на базі Луганського обласного фізкультурного центру «Олімп» до кінця року.