Прес-центр24 серпня 2022, 15:08

Сергій Гайдай узяв участь у спецпогашенні марки «Вільні. Незламні. Непереможні.»

Її ввели в обіг сьогодні, 24 серпня.

До процедури спецпогашення на Львівщині долучився начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Луганщина знає ціну словам, які стали назвою марки. Україна – єдина, адже попри всі намагання ворога зламати наш дух та нашу згуртованість, українці залишаються виборювати та захищати своє, не забуваючи при цьому підтримувати одне одного», - наголосив Сергій Гайдай та додав, що «Укрпошта» в особливий спосіб закарбовує сучасну історію України.

Марка присвячена Дню Незалежності України та шостому місяцю від початку повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави.

«Вільні. Незламні. Непереможні.» – це 6 ілюстрацій, як і 6 місяців повномасштабного пекла, яке звалилося на плечі нашої країни та наших людей. Автор поштових ескізів – український дизайнер з Краматорська Антон Хрупін.

Її тираж – всього 1 мільйон примірників.

Зараз марку можна придбати відділеннях «Укрпошти» або онлайн:

• Інтернет-магазин Укрпошти: bit.ly/up-nezlamni

• ROZETKA: bit.ly/r-nezlamni

• Патріотичний мерч на ROZETKA: bit.ly/rozetka-merch

• Kasta: bit.ly/k-nezlamni

• Prom: bit.ly/p-nezlamni

А також на Amazon та Ebay.

Через невеликий тираж є певні обмеження: до 10 блоків і максимум до 2 конвертів першого дня в одні руки на відділеннях або до 5 поштових блоків та 5 художніх конвертів на одне замовлення, якщо купуєте онлайн.

Набори з погашенням «Перший день» можна також замовити онлайн.

Крім того, для тих, хто придбає філателістичний онлайн-абонемент, марки й конверти зі штемпелем Першого дня гарантовані.