Прес-центр30 березня 2022, 08:03

Сергій Гайдай: вчора ремонтники виїхали на місце аварії на лінії електропередачі поблизу Сєвєродонецька, однак росіяни продовжили обстріли, сподіваємося на безпечний доступ до пошкоджених комунікацій сьогодні

Про це начальник обласної військової адміністрації поінформував сьогодні зранку 30 березня.
«Чисельні відключення сталися вчора вдень після масивних обстрілів ворога. На жаль, пошкодження критичної інфраструктури дуже серйозні. Тільки через порив на високовольтній лінії напругою 110 кВ біля Сєвєродонецька знеструмлені 185 трансформаторних підстанцій. Без світла перебувають 30 434 місцевих жителя. Це не рахуючи тих, хто живе без електроенергії ще з початку березня через руйнування інших ЛЕП. Учора ремонтники виїхали на місце аварії на лінії електропередачі, однак росіяни продовжили обстріли, сподіваємося на безпечний доступ до пошкоджених комунікацій сьогодні», - наголосив Сергій Гайдай.
Загалом на Луганщині через російське вторгнення відключено 748 трансформаторних підстанцій. 13 населених пунктів знеструмлені частково та 23 повністю. Без світла перебувають 121 018 споживачів.
Наша сторінка в Instagram: https://www.instagram.com/luga_live/?utm_medium=copy_link;
Наша сторінка в Telegram https://t.me/luhanskaVTSA.