Прес-центр27 травня 2020, 14:05

Сергій Гайдай вручив м’ячі з автографами гравців «Шахтаря» та «Зорі» переможцям спортивного челенджу

13 квітня року голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай започаткував Facebook челендж #Не_лінуйся_вдома_тренуйся #36,6.

«Як людина, яка на пів професійному рівні займалась спортом, дуже поважаю спортсменів. Несподівано для мене на челендж відгукнулися не тільки молоді й професійні спортсмени, а й пересічні громадяни, які у період карантину намагаються вести здоровий спосіб життя та займатися фізичною культурою. Дякую усім, хто нас підтримав!», - звернувся до переможців челенджу #Не_лінуйся_вдома_тренуйся #36,6 очільник області Сергій Гайдай.

Акція, старт якій особисто дав голова облдержадміністрації, завершилась. Серед великої кількості учасників Сергій Гайдай обрав найактивніших та найоригінальніших. Вони і отримали заслужені призи за участь в челенджі. Футбольний м’яч з автографами гравців ФК «Шахтар» вручено Євгенові Юр’єву з Сєвєродонецька, що опублікував найбільшу кількість роликів та залучив до тренувань своїх батьків. Футбольні м’ячі з автографами гравців луганської «Зорі» отримали брати Олександр і Юрій Філіни з Новотошківського Попаснянського району, що оприлюднили змістовне відео парного тренування з демонстрацією різних вправ вдома. Іван Жихор з Лисичанська отримав спортивний інвентар для зайнять боксом за відеороліки домашніх тренувань разом з батьком.

Подарункові набори вручено Денису Чепікову та Дмитру Сечку за цікаві та динамічні відео тренування в домашніх умовах з різним комплексом вправ.

Челендж #Не_лінуйся_вдома_тренуйся #36,6 активно підтримали видатні спортсмени Луганщини, серед яких Олександр Дмитриєнко – срібний призер Дефлімпійських Ігор, Олексій Середа – чемпіон Європи зі стрибків у воду, Дмитро Невенченко – срібний призер Дефлімпійських ігор, Артур Чернов - чемпіон світу з кікбоксингу, Карина Янчук – чемпіонка Дефлімпійських ігор, Олексій Новіков – гравець Луганської гандбольної команди, Дмитро Колесник – майстер спорту України з гімнастики спортивної, Анастасія Чмирьова – майстер спорту України з важкої атлетики та багато інших.