Прес-центр4 грудня 2019, 14:12

Сергій Гайдай вручив обласні відзнаки військовослужбовцям ОТУ «Північ» та 59-го військового госпіталю

З нагоди Дня Збройних Сил України голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай сьогодні, 4 грудня, привітав військовослужбовців ОТУ «Північ» та 59-го військового мобільного госпіталю.

«Дякую вам за те, що бережете наш спокій і захищаєте наші домівки від агресора, – у вітальному слові зазначив очільник області. – Уся Луганщина вдячна вам за професіоналізм, сумлінну працю і відданість нашій державі та українському народу. Ви даєте нам змогу спокійно працювати, навчатися та жити тут. Нажаль, Україна втрачає своїх кращих синів та доньок й досі. Вклоняюся світлій пам’яті тих, хто віддав своє життя та вже ніколи не повернеться додому. Упевнений, що перемога буде за нами».

Сергій Гайдай вручив низку обласних відзнак нашим воїнам. Зокрема, знаки пошани «Захиснику Луганщини» – полковнику військової частини А4583 та капітану медичної служби – А0206.

Також військовослужбовці цих частин отримали Почесні грамоти та Листи подяки облдержадміністрації.

Приємним подарунком для учасників свята стала концертна програма за участю ансамблю пісні та танцю «Радани» Луганської обласної філармонії та колективу Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф'єва.

Під час перебування у госпіталі голова облдержадміністрації відвідав військовослужбовців, які проходять тут лікування. Побажав їм найскорішого одуження та привітав зі святом.

Також він обговорив з командиром військової частини А0206 нагальні проблемні питання госпіталю та шляхи їх вирішення.