Прес-центр30 cічня 2020, 16:01

Сергій Гайдай взяв участь у Щорічній конференції Надзвичайної кредитної програми для відновлення України

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай бере участь у дводенній Щорічній конференції Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, яка відбувається у Києві.

Цей захід проводиться за участю представництва Європейського Союзу в Україні, Європейського інвестиційного Банку, Міністерства розвитку громад і територій України, ПРООН, Transtec. Метою конференції є обмін досвідом з основних аспектів імплементації програми, покращення комунікації та співпраці її учасників.

Під час заходу обговорювався соціально-економічний розвиток територій, досвід реалізації проєктів в цільових регіонах в рамках Програми, поточний стан їх реалізації і подальші кроки впровадження.

Конференція координує спільну діяльність всіх зацікавлених сторін щодо ефективності реалізації проєктів, що спрямовані на покращення розвитку територій, що постраждали внаслідок російської збройної агресії.

Співробітництво Луганщини з міжнародними організаціями – це величезні можливості отримання додаткового ресурсу, який допомагатиме нам рухатися в напрямку підвищення життєвого рівня населення, створюватиме комфортні умови в закладах освіти, охорони здоров’я, розвиватиме соціальну інфраструктуру територій. Співпраця з Європейським інвестиційним банком має принести свої довгоочікувані результати і стати прикладом успішної реалізації проєктів, які реалізуються в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України.

У роботі конференції також взяли участь представники органів влади та кінцевих беніфіціарів від 11 міст та районів регіону, які реалізують проєкти в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України.