Прес-центр3 червня 2021, 14:06

Сергій Гайдай започаткував премії для обдарованих дітей

У День народження Луганщини очільник області Сергій Гайдай зустрівся з обдарованими дітьми - членами Луганської обласної малої академії наук та їх педагогами.

Привітавши присутніх зі святом, Сергій Гайдай зазначив, що Луганщина багата на талановитих дітей. «Рано чи пізно ми підемо зі своїх посад, а ви прийдете нам на заміну. Хтось буде керувати Малою академію наук, хтось – Департаментом, а хтось і цілою областю. І так повинно бути! – наголосив очільник області. – Бажаю вам міцного здоров’я, успіхів і, саме головне, завжди залишайтесь мрійниками. Бо якщо є мрія, то є ціль, яка може вплинути на розвиток нашого краю, або цілої країни. А щоб змотивувати вас ще більше досягати цілей, пропоную започаткувати премії від голови облдержадміністрації з грошовою винагородою за І місце 25 тис грн, ІІ – 15 та ІІІ – 10».

Очільник області запропонував викладачам МАН визначитися з умовами та критеріями конкурсу та найближчим часом надати йому пропозиції.

Під час заходу Сергій Гайдай нагородив грамотами та подяками переможців та призерів Всеукраїнських та обласних конкурсів, педагогічних працівників, які мають вагомі досягнення в підготовці обдарованих дітей.

«Я ще стільки багато дітей не нагороджував, – з посмішкою сказав очільник області.– Мені дуже приємно, що на нашій Луганщині народжуються стільки талановитих, розумних, працьовитих дітей. Майбутнє за вами! Пишаюсь вами!»

Вчитель історії Лисичанської багатопрофільної гімназії Тетяна Кулєшова подякувала керівництву обласної влади за допомогу викладачам, за успіхи дітей, які не залишаються поза їх увагою. «Ми сподіваємось, що у майбутньому освіта завжди буде пріоритетним напрямом у розвитку Луганського краю і всієї України. Бо діти – наше майбутнє!» – зазначила вона.

Музикальне привітання учасникам заходу подарували естрадний хор «Glorious» (Глоріас) та тріо акордеоністів Сєвєродонецького фахового коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва.