Прес-центр10 cічня 2020, 09:01

Сергій Гайдай: завдяки українським військовим жителі Луганщини спокійно працюють на рідній землі

Грамоти Верховної Ради України вручив голова облдержадміністрації Сергій Гайдай нашим військовослужбовцям.

«Дякую вам за службу, за те, що бороните нашу землю. Завдяки героїзму українських військовослужбовців жителі Луганщини можуть спокійно жити та працювати. Зроблю все залежне як голова обласної державної адміністрації та керівник обласної військово-цивільної адміністрації для вирішення питань нашої армії», – наголосив очільник Луганщини.

У свою чергу, військові подякували Сергію Гайдаю за плідну співпрацю та високий рівень взаємодії у складний для країни час.

«Для нас важлива підтримка обласної військово-цивільної адміністрації – все, що ви робите на шляху до перемоги», – сказав полковник Дмитро Бородавко.

Тож, за вагомий особистий внесок у захист державного суверенітету, мужність і героїзм, виявлені при виконанні завдань у зоні проведення Операції об’єднаних сил, зразкове виконання службового обов’язку грамотами Верховної Ради України відзначені військовослужбовці – полковник Володимир Бербушенко, полковник Дмитро Бородавко, старший сержант Юрій Губа, старшина Андрій Плугов та підполковник Юрій Ковцур, який є командиром однієї з військових частин.