Прес-центр28 червня 2022, 08:06

Сергій Гайдай звернувся до луганчан з нагоди Дня Конституції України

Шановні Українці! Дорогі Земляки!

Конституція України – фундамент соборності та незалежності нашої держави. Основний Закон назавжди відмежував радянське минуле від європейського майбутнього українців та утвердив нового потужного гравця на політичній арені світу.

Здолавши шлях довжиною у 30 років, ми здобули право стати рівними членами Європейської спільноти. Саме зараз, саме в наш час і саме в таких умовах, коли російська війна випробовує нашу здатність зберегти свободу і єдність.

Кров'ю наших захисників ми укріплюємо статті Конституції, що утверджують суверенітет та територіальну цілісність нашої країни, право українського народу бути вільним. Але ми ніколи не будемо переписувати її в залежності від чиїхось політичних амбіцій.

Закон законів надає нам багато прав та гарантує їх захист, проте вимагає від громадян України виконання єдиного Почесного обов’язку – захисту нашої держави!

Упевнений, що кожний з нас робить для цього усе можливе! Кожний тримає свій особистий фронт і наближає нашу Перемогу!

Вітаю Вас, шановні земляки, із Днем Конституції України! Бажаю, щоб ваші права на щасливе життя, гідну працю та свободу особистості завжди були недоторканими, а ті, хто зазіхає на них – отримували жорстку відсіч на справедливе покарання.

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – начальник

обласної військової адміністрації                         Сергій ГАЙДАЙ