Прес-центр18 червня 2022, 20:06

Сергій Гайдай звернувся до медичних працівників Луганщини

Шановні лікарі, фельдшери, медичні сестри, фармацевти, усі працівники системи охорони здоров’я Луганщини!

Найшляхетніша робота та велика місія – рятувати людські життя. Приділяти більше уваги чужим дітям, ніж своїм. Мати терпіння слухати про чиїсь проблеми, нехтуючи власними.

Професіонали високого ґатунку, ви й за мирних часів були затребуваними фахівцями у будь-якому регіоні України. Тим більш сьогодні, коли кожен медик «на вагу золота». Але ви залишились вірними своєму професійному обов’язку та рідній Луганщині.

Скільки було можливо під артобстрілами, без світла та тепла, у бомбосховищах лікували, оперували та допомагали з’явитись на світ новим життям. За 115 днів війни бригади екстреної медичної здійснили близько 2500 виїздів за викликами та 26 евакуацій людей у безпеку.

Це тисячі людей, які усе своє життя будуть молити Бога за вас. Їх щира вдячність – найвища нагорода за вашу лікарську честь і громадянську мужність!

Дорогі медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання із професійним святом! Ваша відповідальність та самопожертва, турбота та милосердя, наполеглива і нелегка праця гідні глибокого визнання з боку держави та суспільства.
Бажаю благополуччя вам і вашим родинам, професійних успіхів, людської шани та достойної оплати за важку, але таку потрібну роботу! Бути добру!

Голова Луганської обласної
державної адміністрації – начальник
обласної військової адміністрації Сергій ГАЙДАЙ