Прес-центр21 лютого 2020, 14:02

Сергія Гайдая запросили виступити у Європарламенті у рамках «Тижня України»

Голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай узяв участь у бізнес-форумі Level Up Ukraine 2020, який відбувся сьогодні у Києві.  

До роботи четвертого щорічного форуму долучились іноземні інвестори з США, ЄС, Грузії, представники української влади та бізнесу.

На декількох панельних дискусіях учасники розглянули впровадження елементів скандинавської моделі на сучасному етапі розвитку країни.

Під час панельного обговорення «Взаємодія: принципи створення більшого» проаналізовано формування стійких зав’язків для взаємин бізнесу, влади і суспільства на принципах «win-win».

«Це є пріоритетом європейського бізнес-середовища. Така взаємодія має переваги в розвитку партнерських відносин та є важливою саме у нас, на Луганщині, яку ми зробимо економічно привабливою для інвесторів», - наголосив Сергій Гайдай.

До речі, очільник області сьогодні отримав запрошення виступити під час засідання Європарламенту в Брюсселі у рамках «Тижня України».

Своїми думками поділилися учасники круглого столу «Інвестиції в інфраструктуру в рамках розвитку концесії та приватизації».

Також під час заходу відбулася дискусія на тему «Земельне питання: Який механізм має запрацювати в Україні, щоб реформа спрацювала?»

Учасники проаналізували нагальні проблеми ринку землі та нові механізми агро-структури.

Спікерами форуму виступили співавтор і організатор Level UP Ukraine, президент Асоціації платників податків України Григол Катамадзе, Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Мілованов, Президент ТПП України Геннадій Чижиков та інші.