Прес-центр16 листопада 2015, 10:11

Шановні працівники телерадіоінформаційного простору та зв’язку Луганщини! Дорогі друзі!

Від усього серця вітаю вас із професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

Ми живемо в інформаційному суспільстві, де обмін знаннями й інформацією, спілкування відбуваються миттєво. Ми стали свідками справжньої революції, що відбувалася останніми десятиріччями в сфері інформаційних технологій, і сьогодні без сучасних засобів зв’язку неможливо уявити наше життя.

Дуже приємно відзначити, що у Сєвєродонецьку вже майже півроку, як відновлено мовлення Луганської обласної державної телерадіокомпанії. Зараз телеканал ЛОТ бачать на всій контрольованій українською владою території області, а позивні радіо «Пульс» чути й у Луганську. Поступово набирає обертів розвиток інших телерадіоорганізацій області.

А це дуже важливо саме сьогодні, коли проти України цілодобово ведеться інформаційна війна російської машини пропаганди. Саме під її вплив потрапили мешканці області, які знаходяться на окупованих територіях.

         Впевнений, ви назавжди залишитися вірними стандартам і принципам цивілізованої журналістики: доносити до глядачів та слухачів слово правди, неупереджену об’єктивну інформацію про те, що відбувається в Україні, нашому регіоні й навколо нас.

         Бажаю вам перебувати в постійному пошуку нових тем та ідей,  творчого неспокою та наснаги! Нехай збільшується коло ваших шанувальників та вдячних прихильників!

Бажаю усім працівникам підприємств зв’язку роботи все можливе заради надання на високому рівні послуг споживачам!

Миру, щастя та благополуччя вам, вашим рідним та близьким!

 

З повагою

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації –      

керівник Луганської обласної

військово-цивільної адміністрації                                        Георгій Тука