Прес-центр3 вересня 2016, 09:09

Шановні підприємці Луганщини!

Традиційно у першу неділю вересня в Україні відзначають День підприємця!

Сьогодні малий та середній бізнес – це основа нашої національної економіки та впевненість у майбутньому розвитку регіону.

Саме підприємництво є головним джерелом наповнюваності бюджетів усіх рівнів, створення нових робочих місць, основою для формування середнього класу.

Попри всі економічні та політичні ризики, проявляючи ділову ініціативу і наполегливість, ви заробили для Луганщини майже 18 млрд грн – це більше половини від обсягу всієї реалізованої продукції в області, забезпечили роботою майже 136 тис. людей.

Ви забезпечуєте конкурентоспроможність місцевої продукції, відновлення та розвиток економіки регіону, започатковуєте бізнес у найвіддаленіших куточках області.

Промисловість та економіка області працює у надзвичайно складних умовах, а деякі підприємства – майже на передовій. Ваша допомога нашим захисникам, які боронять рідну землю від окупації, неоціненна.

На часі – налагодження партнерських відносин між державою та бізнесом. Обласна державна адміністрація робить все, щоб створити сприятливі умови для роботи легального бізнесу. Підтримка малого та середнього підприємництва є визначальним пріоритетом в сучасній Стратегії регіонального розвитку.

Впевнений, що ваші найбільш амбіційні проекти будуть гідно представлені на Інвестиційному Форумі у м. Сєвєродонецьку наприкінці вересня та знайдуть  надійних інвесторів.

У цей день висловлюю вам глибоку вдячність за допомогу регіону у скрутні часи, активну громадянську позицію, ініціативність, бажання та конкретні дії у сприянні розвитку Луганщини й покращенню добробуту громадян.

Дорогі друзі! Вітаю вас із Днем підприємця! Бажаю вам надійних партнерів, реалізації усіх ваших планів та задумів, нескінченної ділової енергії та здоров’я!

Щастя, миру та благополуччя вам і вашим родинам!

 

 

З повагою

 

 

Голова Луганської обласної державної

адміністрації – керівник обласної

військово-цивільної адміністрації                                              Юрій Гарбуз