Прес-центр16 лютого 2021, 10:02

Шановні сєвєродончани! Дорогі працівники ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот»!

Щиро вітаю вас із 70-ю річницею офіційного введення в експлуатацію цього славетного підприємства.

Становлення та розвиток Сєвєроднецька безпосередньо пов’язані з «Азотом». Бо історія цього флагмана вітчизняної хімічної галузі – це літопис самого міста.

Недарма «Азот» став містоутворюючим підприємством. Саме сєвєродончани наполегливою завзятою працею розбудовували завод та своє улюблене місто. Життя родинних династій були віддані цій шляхетній справі. 

За ці роки підприємство очолювало багато керівників і усі вони зробили значний внесок у справу відкриття нових промислових майданчиків і, що дуже важливо, об’єктів інфраструктури Сєвєродонецька.

Приємно відзначити, що сьогодні, у новій економічній реальності, відроджуються виробництва, впроваджуються сучасні технології та модернізуються виробничі процеси.

Окремо, хочу подякувати керівництву підприємства за неоціненний внесок у протидію пандемії COVID – 19: запуск виробництва медичного кисню, яким наразі лікарні Луганщини забезпечені повністю! Ви допомогли врятувати сотні життів!

Бажаю легендарному підприємству подальшого успішного розвитку, втілення усіх амбіційних планів та задумів, нових ринків збуту та надійних ділових партнерів!

Бути добру! 

З повагою

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник обласної

військово-цивільної адміністрації                                              Сергій Гайдай