Прес-центр14 липня 2017, 13:07

Шановні споживачі електричної енергії

З метою надання населенню Луганської області інформаційних консультацій у вирішенні різного роду питань щодо енергопостачання, для підвищення рівня культури взаємовідносин і формування прозорого інформаційного середовища з різних питань обслуговування споживачів у ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» працює Інформаційно-консультаційний центр (ІКЦ).

ІКЦ є загальнодоступним центром для юридичних, фізичних осіб-підприємців та населення, які є споживачами електричної енергії або мають намір стати споживачами та звернулися за консультацією, отриманням інформації або для розв'язання суперечних питань, які виникли між компанією-енергопостачальником та заявниками. Інформаційно-консультаційні послуги надаються заявнику на безкоштовній основі.

Для розв'язання спірних питань кожного місяця проводяться засідання Комісії Інформаційно-консультаційного центру за участю представників ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання», Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, та Держенергонагляду.

Для отримання консультації звертайтеся за телефоном: (06461) 2-43-87,

або за адресою: 92702, м. Старобільськ, вул. Горького, буд. 123.

Графік роботи:

Понеділок – п’ятниця з 7:30 до 16:30, перерва з 11:30 до 12:30.

Вихідні: субота, неділя.

Адміністрація ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання»