Прес-центр3 вересня 2016, 15:09

Шановні земляки, мешканці міст Лисичанськ та Сватове!

Одночасно два найстаріші міста на Луганщині відзначають свої Дні народження – це Лисичанськ та Сватове. Лисичанськ – один з промислових центрів нашого регіону, Сватове – житниця Луганської області.

Історія кожного з цих міст налічує більше 300 років, а починались  вони з маленьких поселень Лисичої  Балки та Сватової Лучки.

Швидко минали роки, проходили століття, змінювалися епохи – міста розбудовувалися, писали власну історію, від покоління до покоління передавали славетні традиції звитяжної праці. Сватівчани – на землі, лисичани під землею – у вугільних шахтах.

Ці міста, батьківщина палких патріотів, вірних синів України, нескорених, волелюбних, вільних людей, які ніколи не потерплять брехні, насильства та обману.

Ви довели це ще у 2014-му, коли дали рішучу відсіч сепаратизму, прихистили сотні переселенців, що тікали від жахів війни та допомагали нашій армії, яка тоді ще не була такою потужною, як сьогодні.

Тож прийміть, шановні сватівчани та лисичани, слова вдячності за вашу працю, велич ваших душ та палкі серця. Хай живуть та квітнуть ваші міста, хай створюються нові сім’ї та народжуються діти!

Бажаю усім мирного неба, міцного здоров'я, родинного затишку та здійснення всіх найзаповітніших мрій!

З повагою,

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації                                 Ю.Г.ГАРБУЗ