Прес-центр14 березня 2022, 06:03

Шановні земляки! Мужні, незламні, захисники Луганщини!

14 березня Україна відзначає День добровольця. Та сьогодні це свято зовсім іншого масштабу: адже уся країна піднялася на Народну війну проти російських окупантів.

Черги у військкоматах, підрозділи територіальної оборони, до лав яких щодня стають тисячі українців, та патріоти, які виходять на акції протесту проти загарбників  з «голими руками», захищаючи український прапор, -  це наші люди, які ще учора були вчителями, шахтарями та хліборобами, а сьогодні стали захисниками України!

У новітню історію Луганщини назавжди будуть вписані їх імена! Як й імена тих, хто заплатив найвищу ціну за відданість Батьківщині!

Вчора руzzкіє нацисти розстріляли у інвалідному візочку Олександра Кононова, Санича,  – добровольця та ветерана, який втратив руку та ногу і пройшов полон на цій війні.

Це ж якого духу була ця людина, що його геть понівеченого так боялись російські посіпаки?

Ті, хто це зробив, будуть відповідати за свій злочин не на Божому Суді! Вони вмиються кривавими сльозами!

Ми обов’язково переможемо! І у наш Український День Перемоги  віддячимо усім, хто, не вагаючись ані секунди, став пліч-о-пліч із нашими військовими, збирав допомогу для фронту та підтримував бойовий дух наших бійців в окопах.

Щиро дякую вам за неспокій ваших сердець, відчайдушність вчинків та твердість переконань! Кожен з вас – справжній Народний Герой!

Слава Україні!

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – начальник

обласної військової адміністрації                           Сергій ГАЙДАЙ