Прес-центр28 квітня 2017, 16:04

Щоденник проекту «Змінимо країну разом!»

Важливою подією для освітян Луганщини став другий візит до м. Львова в рамках проекту «Змінимо країну разом!».

Так, у Львівському Будинку вчених відбулася урочиста зустріч голови Львівської обласної ради з керівниками Департаментів освіти, начальниками відділів освіти, завідуючими методичними кабінетами (центрами), директорами шкіл та дитячих садків Львівщини та Луганщини.

До присутніх звернувся голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, який зазначив: «Такі обміни показують нашу єдність. Такі обміни доводять, що Україна нероздільна. Такі обміни – символ духу, волі, патріотизму українського народу. Перемога обов’язково буде за нами!»  Від Львівської обласної ради освітяни Луганщини отримали подарунки.

У свою чергу, директор Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації Юрій Стецюк зачитав і передав вітальний лист від голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника  обласної  військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза.

За доброю українською традицією колеги зі Сходу передали галичанам запашний коровай та подарунки.

Після чого Директори Департаментів освіти Любомира Мандзій та Юрій Стецюк, презентували систему роботи своїх регіонів.

А представники делегації міст та районів Луганської області поділилися досвідом професійної діяльності, своїми досягненнями, планами на майбутнє та побажали один одному успіхів у подальшій роботі.

На завершення зустрічі була проведена цікава та пізнавальна пішохідна екскурсія визначними історичними місцями Львова.

Нагадуємо, що луганська делегація освітян перебуватиме на Львівщині до 3 травня.