Прес-центр18 червня 2020, 13:06

Шерифів поліції Луганщини привітали з професійним святом

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай та начальник Головного управління Національної поліції в Луганській області Сергій Колесник привітали шерифів з професійним святом – Днем дільничних офіцерів поліції України.

Очільник області вручив нагороди та, звертаючись до присутніх, наголосив: «Бажаю вам міцного здоров’я, витримки, родинного благополуччя. Дякую кожному з вас за віддане служіння українському народові, рідній Батьківщині, сумлінний захист Луганщини».

У свою чергу, Сергій Колесник у своїй промові сказав: «Служба дільничних офіцерів поліції дуже відповідальна та важлива. Ви виконуєте завдання по забезпеченню публічної безпеки та громадського порядку. Ви перші, до кого за допомогою звертаються громадяни. Від вашої роботи залежить оперативна обстановка на території, де ви працюєте, спокій її мешканців. Вітаю вас і ветеранів служби з професійним святом. Зичу наснаги, поваги від громадян, добробуту вашим сім’ям. І, головне, щоб ви поверталися зі служби додому здоровими та неушкодженим».

Також Сергій Колесник вручив найкращим дільничним офіцерам поліції Подяки.