Прес-центр23 вересня 2016, 13:09

Схід та Захід разом: рятувальники з різних куточків України взяли участь у міжрегіональних змаганнях з пожежно-прикладного спорту

23 вересня голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз взяв участь  у відкритті XXII міжрегіональних змагань з пожежно-прикладного спорту на приз «Дружба пожежних» під лозунгом «Схід та Захід разом».

 

Всього ж у змаганнях взяли участь 12 команд: з Луганщини (з Лисичанська, Рубіжного, Сєвєродонецька), з Донеччини (з Бахмуту, Костянтинівки, Краматорська, Слов’янська), з Харківщини (з Лозової та Харкова) та з Львівщини.

 

У вітальному слові очільник області наголосив, що участь у змаганнях команди зі Львова є символом єднання країни та запорукою подальших дружніх і партнерських відносин між регіонами: «Сьогодні, вперше у рамках міжрегіональних змагань на Луганщину завітала делегація рятівників з міста Лева. Цей приїзд має велике значення не тільки для нашого регіону, а і для України загалом, адже спільні змагання пожежників України є доказом того, що ми рятуємо, будуємо та захищаємо наших жителів разом. Я щиро сподіваюся, що так воно буде й надалі».