Прес-центр15 червня 2017, 18:06

Соціальні та інфраструктурні потреби жителів Новоайдарщини на розгляді керівництва облдержадміністрації

За дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза його заступник Ольга Лішик здійснила робочу поїздку до Новоайдарського району. Там вона разом з головою Новоайдарської райдержадміністрації Віктором Сергієнко провели прийом громадян у селі Вовкодаєво Колядівської сільської ради.

Під час виїзного прийому у селі Вовкодаєво заступнику голови облдержадміністрації ставили питаннями щодо ремонту доріг, транспортного сполучення, фельдшерсько-акушерського пункту, медичного обслуговування населення та пенсійного забезпечення.

Також Ольга Лішик поспілкувався з головою Колядівської сільської ради Олександрою Висторобською та дізналася про основні соціальні потреби села.

Наступним пунктом робочої поїздки стало місто Щастя, яке у цей день відзначає третю річницю визволення міста від незаконних збройних формувань. Там вона від імені очільника області Юрія Гарбуза привітала жителів Щастя, подякувала воїнам АТО та передала їм почесні грамоти.