Прес-центр30 жовтня 2019, 12:10

Соцпрацівників Луганщини привітали з професійним святом

Сьогодні, 30 жовтня, заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгинська взяла участь в урочистому заході з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Вона передала найщиріші вітання від голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая: «У соціальній сфері Луганщини працює понад п’ять тисяч висококваліфікованих працівників. Саме ви та ваші колеги змогли не тільки вивести послуги населенню на сучасний рівень, а й відновити діяльність перереєстрованих закладів. Ви вселяєте віру в тих людей, які щодня звертаються по вашу допомогу».

 За словами Катерини Безгинської, у наш час до спеціалістів соціальної сфери висуваються суворі вимоги, але найважливішими показниками залишається людяність та підтримка. Тисячі наших земляків потребують уваги соцпрацівників у подоланні скрутних життєвих обставин.

Під час урочистостей було нагороджено найуспішніших працівників соціальної сфери. Так, заступнику начальника відділу головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Тетяні Нікітіній було вручено почесну відзнаку «За розвиток регіону». Крім того, почесними грамотами та листами подяки відзначено соцпрацівників Луганщини.

Свято продовжилось виступом колективу Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру.