Прес-центр22 вересня 2020, 11:09

Сьогодні, нащадки тих, хто ціною життя боровся з нацизмом у тилу ворога, чинять опір російсько-терористичним угрупуванням на окупованій території Луганщини, – Наталія Романенко взяла участь у меморіальному заході до Дня партизанської слави

Сьогодні в Україні відзначають День партизанської слави.  

Керівництво Луганської обласної державної адміністрації – обласної військово-цивільної адміністрації, Сєвєродонецької ВЦА та громадськість вшанували пам’ять учасників партизанського руху на Луганщині.

«Рух народного спротиву вніс вагомий внесок у Перемогу у Другій світовій війні. Для нашої області це має особливе значення. Адже і сьогодні, нащадки тих, хто ціною життя боровся з нацизмом у тилу ворога, чинять опір російсько-терористичним угрупуванням на окупованій території Луганщини. Ми обов’язково переможемо, тому що патріоти України з обох боків лінії розмежування роблять усе можливе для повернення миру на нашу землю!» – звернулась до учасників меморіального заходу виконуюча обов’язки голови облдержадміністрації, заступник голови облдержадміністрації Наталія Романенко.

У пам’ять про загиблих героїв партизанського руху Наталія Романенко та Олександр Стрюк поклали квіти до меморіалу «Вічний вогонь».