Прес-центр19 cічня 2021, 08:01

Сьогодні – останній день реєстрації для проходження пробного ЗНО

Наразі для проходження пробного зовнішнього незалежного оцінювання процес завершили (здійснили оплату послуг із проведення пробного ЗНО) близько 85 000 осіб, з них близько 1 800 з Луганщини.

Втім, сплатити кошти можна і після 19 січня в терміни, зазначені на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Кожен зареєстрований може самостійно перевірити в кабінеті учасника пробного ЗНО факт надходження коштів (не раніше ніж через сім календарних днів з моменту оплати).

Загалом, за даними регіональних центрів оцінювання якості освіти, сформовано 145 237 заявок для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні.

Реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО. Результати не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти.

Нагадаємо, пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться 10 квітня 2021 року. В день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник зможе скласти тест з одного навчального предмета, а також додатково завантажити тестові зошити з будь-яких навчальних предметів із переліку та пройти тестування вдома, внести 10-14 квітня свої відповіді до спеціального сервісу, щоб 16 квітня отримати результати пробного ЗНО (за шкалами 1‒12 балів, 100‒200 балів) в особистому кабінеті учасника.