Прес-центр5 cічня 2022, 08:01

Сьогодні стартує реєстрація для участі у пробному ЗНО-2022

Реєстрація триватиме з 5 до 22 січня 2022 року. Для учасників із Донецької та Луганської областей зареєструватися можна буде на сайті Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти за покликанням: https://prob.test.dn.ua/.

За фактом реєстрації для кожного(ої) учасника / учасниці пробного зовнішнього незалежного оцінювання буде створено «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО». Не пізніше 10 березня 2022 року в особистих кабінетах буде розміщено запрошення з інформацією про час і місце проходження пробного тестування.

19 березня відбудеться пробне тестування з української мови, української мови і літератури, з історії України, з математики, математики (завдання рівня стандарту).

26 березня – з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької).

У день проведення пробного ЗНО кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Вартість тестування - 285 гривень за один предмет для учасників із Донецької та Луганської областей. Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є платною послугою для учасників та неприбутковою для організаторів і проводиться за кошти фізичних і юридичних осіб.