Прес-центр6 листопада 2021, 16:11

Спеціалісти Держпродспоживслужби та поліції продовжують моніторингові перевірки

В ніч з 5-го на 6-те листопада спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області спільно з представниками Національної поліції на виконання доручення Прем’єр-міністра України щодо наявності документів про вакцинацію від COVID-19 або наявності негативних результатів тестування на COVID-19 у працівників та відвідувачів закладів громадського харчування, розважальних закладів проведено нічні рейди. Загалом перевірено 9 закладів громадського харчування.

За результатами Національною поліцією складено 1 протокол про адміністративне правопорушення.

Також фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області 6 листопада здійснено 230 моніторингових перевірок об’єктів щодо дотримання протиепідемічних вимог в умовах карантину.

За результатами моніторингових перевірок встановлено порушення протиепідемічних вимог в 3 закладах громадського харчування, на 2 об’єктах торгівлі продовольчими товарами, 4 об’єктах торгівлі непродовольчими товарами, 1 агропродовольчому ринку.

За порушення ст. 42 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення санітарних норм 06.11.2021 фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області складено 4 адміністративні протоколи.