Прес-центр16 листопада 2021, 11:11

Співробітники Луганського національного аграрного університету отримали нагороди з нагоди 100-річчя закладу

15-16 листопада 2021 року Луганським національним аграрним університетом з нагоди 100-річчя закладу проводиться Міжнародна науково-практична конференція «Аграрна освіта: минуле, сучасне, майбутнє» у онлайн-форматі.

Захід, у якому беруть участь науковці з різних регіонів України та Європи, присвячено актуальним питанням розвитку аграрної освіти, економічним проблемам модернізації та інвестиційно-інноваційного розвитку підприємництва в області, питанням охорона навколишнього середовища тощо.

Під час пленарного засідання директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк від імені голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая привітав колектив університету з ювілеєм та відзначив його численні досягнення на шляху розбудови української вищої освіти, зміцнення її ролі в Європі та світі.

Так, за заслуги перед українським народом, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм колектив Луганського національного аграрного університету цьогоріч нагороджено Грамотою Верховної Ради України та Почесною грамотою Луганської облдержадміністрації.

Також за вагомий особистий внесок у розвиток освіти регіону та з нагоди 100-річчя університету співробітників закладу нагороджено Почесними грамотами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

Учасникам конференції побажали плідної роботи, змістовної дискусії та зміцнення подальшої співпраці на користь Луганщини.