Прес-центр17 квітня 2021, 13:04

Співробітники ОДА доєдналися до акції «За чисте довкілля»

Сьогодні за доброю та багаторічною традицією співробітники ОДА на чолі з першим заступником голови облдержадміністрації Олексієм Смирновим вирушили на озеро Чисте, аби навести там лад.

Пліч-о-пліч до держслужбовців стали військовослужбовці, представники міської ВЦА та небайдужі містяни, аби разом змінювати Сєвєродонецьк на краще.

Акція «За чисте довкілля» є уособленням активної життєвої позиції щодо покращення умов власного життя та чистоту навколишнього середовища.

До сміттєвих мішків у руках учасників толоки надходили сухі гілки та сміття.

Крім того, прибирання не обмежилось прибережною територією озера. Спільними зусиллями проведено прибирання загальноміських територій та міст відпочинку городян: площ Миру та Перемоги, скверів Гоголя і Горького, навколо озера Паркового, зелених зон скверу по пр. Космонавтів та території скверу «Дитяче містечко» тощо.

Підбиваючи підсумки акції, Олексій Смирнов наголосив: «Луганська облдержадміністрація доєдналась до всеукраїнського Дня довкілля. Традиційно ми прибираємо узбережжя озера Чисте, щоб воно відповідало своїй назві. На жаль за літній період цю зону відпочинку захаращують настільки, що потрібно декілька сміттєвозів, щоб розчистити «культурний шар». Тому дуже приємно бачити, скільки людей за власною ініціативою вийшли, щоб навести лад у місті та паркових зонах».