Прес-центр16 листопада 2015, 09:11

Спортсмени Луганської області знову в когорті насильніших пауерліфтерів світу

З 09 по 15 листопада 2015 року у м.Хамм (Люксембург) проходив чемпіонат світу з пауерліфтингу серед чоловіків та жінок. Більш ніж 200 спортсменів з 32 країн світу зібралися для того, щоб вирішити долю нагород світової першості. 

У складі збірної команди України виступали три спортсмени Луганщини. Це - Заслужений майстер спорту України Рисєв Володимир та майстри спорту України міжнародного класу Бараннік Микола і Семененко Дмитро.
Бараннік Микола у ваговій категорії до 74 кг виборов бронзову нагороду чемпіонату в загальному заліку та став володарем ще двох нагород в окремих вправах пауерліфтингу – присіданні (3-є місце) і жимі лежачи (2-ге). 
Рисєв Володимир став срібним призером світової першості в сумі триборства у ваговій категорії до 83 кг, а також виборов «срібло» ще в двох вправах – жимі лежачи та становій тязі. 
Семененко Дмитро став чемпіоном світу у ваговій категорії до 105 кг. При цьому він завоював золоту нагороду та встановив рекорд світу у присіданні зі штангою, який відтепер дорівнює 415,5 кг.
Завдяки такому вдалому виступу наших спортсменів збірна команда Україна посіла перше місце в командному заліку, випередивши при цьому збірні Росії та США.