Прес-центр22 жовтня 2019, 14:10

Спортсмени Луганщини з айкідо вибороли 69 нагород та стали першими на відкритій першості Донецької області

Минулої неділі у Слов’янську відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з айкідо.

Команда Луганської області була представлена спортсменами з міст Лисичанська та Рубіжного.

Вони змагалися у номінаціях: «Сінай» (меч), «Сінай нітто рю» (2 меча), «Ярі» (палка), «Танто Тай сабакі» (робота проти озброєної людини), «Хайшитцу» і «Понітеру» (змагання в спритності) та робота вільної техніки в номінації «Опен ката».

Загалом за час змагань проведено понад 117 поєдинків у віковій категорії серед дітей та молодших юнаків, юнаків старшого віку, кадетів та молоді. Поза конкурсом взяли участь діти.

Кращі результату в індивідуальному змаганні продемонстрували: Молчанов Матвій і Лопата Тетяна (Лисичанськ) – по три І місця; Азамов Ярослав і Громозда Євгенія (Рубіжне) та Нечволод Захар, Суворов Артем, Банніков Андрій, Жердецький Анзор, Коржовський Дмитро, Кравченко Михайло з Лисичанську – по два І місця.

Перші місця також завоювали: Мартинов Андрій, Решетняк Дмитро, Селезньов Арсеній з Лисичанську та Бікмаєв Денис, Бікмаєв Єгор з Рубіжного.

У командному заліку: І місце посіли представники Луганщини. В активі наших спортсменів 69 медалей: 25 золотих; 24 срібних та 20 бронзових нагород. Другими стали господарі змагань – команда з Донецької області (28 медалей). Третє місце у спортсменів з Харківщини (17 нагород).