Прес-центр26 квітня 2021, 14:04

Спортсмени з Луганщини завоювали 22 медалі на чемпіонатах України з кікбоксингу WPKA

Чемпіонат України з кікбоксингу WPKA серед дорослих, юніорів, старших юнаків та юнаків та Чемпіонат України WPKA серед студентів  відбулися у Харкові 22-25 квітня 2021 року.

Серед 418 учасників змагань, Луганську область представляли учні Школи гун-фу «Дракон і Тигр» Міського клубу східних бойових та оздоровчих систем.

За результатами змагань Луганська обласна збірна здобула 22 медалі: 8 золотих, 8 серебряних та 6 бронзових.

Золото і срібло серед дорослих і два золота серед студентів завоював Артур Чернов, Майстер спорту України, студент Кафедри здоров’я людини та фізичного виховання Факультету гуманітарних наук, психології та педагогіки СНУ ім. В. Даля.

Дві золоті медалі Чемпіонату України з кікбоксингу WPKA - у 15-річного Святослава Буцика. По одній золотій медалі - у 15-річного Ростислава Середи і 13-річного Руслана Сєвостьянова. Всі троє - з Сєвєродонецька. Ще одна золота медаль - у 14-річної Владислави Зенькової з Лисичанська.

Дворазовими срібними призерами Чемпіонату України з кікбоксингу WPKA стали 16-річний лисичанин Олег Бурачок і 15-річний сєвєродончанин Максим Крохмаль. Срібним призером став 12-річний Ярослав Березовський з Сєвєродонецька.

Крім того, Святослав Буцик, Олег Бурачок і Ростислав Середа за підсумками змагань виконали нормативи Єдиної спортивної класифікації України на присвоєння звання «Кандидат у Майстри спорту України» з кікбоксингу WPKA.