Прес-центр23 квітня 2017, 17:04

Спроби ворога перекласти провину за підрив автомобіля СММ ОБСЄ на українських військових є зухвалими маніпуляціями, – Юрій Гарбуз

23 квітня близько 11 год на тимчасово непідконтрольній українській владі території Луганської області поблизу населеного пункту Пришиб підірвався автомобіль представників СММ ОБСЄ. Унаслідок інциденту один представник Місії загинув, двоє зазнали поранень.

Бойовики намагаються звинуватити українську сторону в цьому інциденті та перешкоджанні проведення слідчих дій на місці злочину.

«Усі спроби перекласти на наших військових провину за скоєний на території, що не контролюється українською владою, злочин є зухвалими маніпуляціями з боку окупантів. Свідома цинічна брехня вже стала звичним елементом розв’язаної ворогом гібридної війни. На жаль, її жертвами, поряд з мирними жителями та військовими, стають миротворці. Мої співчуття родині загиблого», – прокоментував ситуацію голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.