Прес-центр4 жовтня 2017, 16:10

Стан підготовки Сєвєродонецької ТЕЦ до опалювального сезону на контролі обласної влади

Сьогодні, 4 жовтня, заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян провів виїзну нараду на ДП «Сєвєродонецька ТЕЦ», де розглядалися підсумкипідготовки до опалювального сезону 2017-2018 років.

Також у заході взяв участь директор Департаменту житлово-комунального господарства ОДА Віталій Сурай.

На початку зустрічі Вадим Данієлян поінформував учасників виїзного засідання, що голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз тримає на особистому контролі питання щодо підготовки ТЕЦ дороботи восінньо-зимовийперіод та генерації електричної енергії.

Під час наради було зазначено, що наразі у Києві з НКРЕКП вирішується питання щодо виділення підприємству авансу, який дозволить завершити роботи з підготовки турбін.

На цей час ТЕЦ підготовлено водогрійні котли та теплові мережі до опалювального сезону. Продовжуються роботи з наповнення мереж водою.

«Спільними зусиллями ми повинні убезпечити стале проходження опалювального процесувід маніпуляцій політичних сил на його тлі»,– наголосив Вадим Данієлян.

У свою чергу, представники ДП «Сєвєродонецька ТЕЦ» погодились з цією думкою та запевнили, що місто протягом опалювального сезону 2017-2018 років буде з теплом.