Прес-центр27 cічня 2021, 10:01

Станично-Луганський район залучає партнерів для відбудови інфраструктури

Керівництво району зустрілось з керівником проєкту Програми з відновлення та розбудови миру Ігорем Кістеньовим-Кавказьким.

Голова РДА, очільники районного управління освіти, гендиректор Станично-Луганського РТМО, керівники підрядної організації, що вже працює в районі, поспілкувались з представниками ПРООН. Було обговорено хід реалізації проєктів в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України на території району. Зокрема, будівництво блоку із 9 класних кімнат Валуйської загальноосвітньої школи № 1 І-ІІІ ступенів на суму 40131591 грн, капітальний ремонт (санація) будівлі адміністративного корпусу Станично-Луганського РТМО, на суму 16805170 грн, реконструкція котельні Петропавлівської лікарні, на суму 2286108 грн, капітальний ремонт будівлі основного корпусу філії «Петропавлівська лікарня Станично-Луганського РТМО» на суму 7681469 грн.

У рамках зустрічі обговорено розробку дорожньої карти для безперешкодної реалізації проєктів в умовах зміни адмінтерустрою та набуття нових повноважень громадами, що тягне за собою зміну власників об’єктів, розпорядників коштів та потребує переукладання договорів.