Прес-центр13 лютого 2018, 16:02

Старшокласники області захистили свої роботи у малій академії наук

Відбувся XXІV обласний конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді.

За його підсумками 23 старшокласники, які попередньо на «відмінно» склали важкий трьохгодинний іспит із базових дисциплін, закріпили свої результати під час захисту та заслужено посіли призові місця у своїх секціях.

Тож, найбільшу кількість балів набрали Марина Лисих та Дар’я Сухіна (КНВК «Рубіжанський ліцей»), Ольга Писана та Валерія Макушева, (Лисичанська багатопрофільна гімназія), Валерія Кирилова, Каріма Філіпченко й Маргарита Рубаненко (Попаснянська гімназія № 20), Богдан Кошелев і Олександра Карапуз (Кремінська школа-гімназія).

Загалом на захід, який є складовою системи виявлення, розвитку і підтримки обдарованих, здібних у науковій діяльності дітей і талановитої молоді, з’їхалися 73 юних науковці з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного, а також з Біловодського, Кремінського, Старобільського, Марківського, Сватівського, Попаснянського районів та Обласної очно-заочної школи Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді.