Прес-центр13 листопада 2017, 16:11

Стартує навчальна програма для експортерів «EXPORT REVOLUTION. Ukraine»

Офіс з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України запускає дворічну навчальну програму для експортерів «EXPORT REVOLUTION. Ukraine». Вона розроблена Інститутом маркетингу Естонії за підтримки Мінекономрозвитку.

Навчальна програма передбачає онлайн-вебінари, групові онлайн та офлайн тренінги з розглядом конкретних кейсів компаній-учасниць, завершиться вона навчальною подорожжю до Естонії. Поїздка у травні 2018 року буде здійснюватися за рахунок учасників.

Навчання триватиме з листопада 2017 по травень 2018 року.

Програма розділена на 2 рівні:

- базовий  – для експортерів-початківців, що не мають досвіду в експорті та  лише планують експортувати (онлан-вебінари);
- просунутий – для  компаній, які вже експортують та бажають покращити свої експортні результати, або ж знаходяться на етапі експортної готовності (відеомодулі з домашніми завданнями та практичними онлайн та офлайн зустрічами, з розбором кейсів та домашніх завдань учасників, а також заключна поїздка до Естонії).

За період, на який розрахована програма, понад 1200 українських компаній зможуть покращити свої експортні знання та показники, з них:

- 1000 компаній-початківців зможуть отримати базові практичні навички з експорту;
- 200 компаній, що потенційно готові до експорту або роблять перші кроки в експорті і лише планують експортувати, отримають унікальну можливість покращити експортні показники чи розпочати експорт на нові ринки.

Прийом заявок на участь на обидва рівні програми розпочався 7 листопада  на сайті Офісу з просування експорту та триватиме:

- до 14 листопада для базового рівня (всіх зацікавлених у експорті компаній);
- до 17 листопада для просунутого рівня (компаній, які пройдуть тест на готовність до експорту та наберуть відповідну кількість балів).

Відбір компаній  для участі та реалізація навчальної програми здійснюватиметься Інститутом маркетингу Естонії. Захід, програма, онлайн матеріали, комунікація будуть здійснюватися на англійській мові.

За більш детальною інформацією можна ознайомитися, звернувшись до Офісу з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України, за телефоном +380 67 828-20-34, електронною поштою education@epo.org.ua, з програмою занять – за посиланням https://www.exportrevolution.org.ua.

Презентація керівника програми пані Ану-Малл Наарттс доступна за посиланням https://issuu.com/epoukr/docs/export_revolution_ukraine_launch.