Прес-центр26 серпня 2022, 12:08

Стартує серія освітніх тренінгів з розвитку експорту для бізнесу, релокованому до Львівської, Тернопільської та Чернівецької областей

Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» та національний проєкт Дія.Бізнес у партнерстві з Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запускають безкоштовну освітню програму Export Bootcamp: Start&ReStart. Вона націлена на українських експортно-орієнтованих компаній сфери надання послуг, виробництво меблів тощо.
Програма тренінгів складатиметься з серії 2-денних інтенсивів для кожного з секторів.
Перший захід програми Export Bootcamp: Start&ReStart відбудеться  6-7 вересня 2022 року в онлайн-форматі та буде присвячений експортній діяльності у сфері надання послуг: дизайн, реклама, PR, інжиніринг, логістика, дистрибуція, аудіо та відео продакшн, телекомунікації, видавничі послуги, освітні послуги тощо. До участі у першому заході запрошуються експортно-орієнтовані компанії МСБ сектору надання послуг з таких регіонів: Львівська, Тернопільська та Чернівецька області, а також представники компаній, що релокували виробництва до цих регіонів.
Посилання на реєстрацію на перший захід: https://forms.gle/o19StrccMzSz6aPE8. Кінцева дата реєстрації 30 серпня 2022 року.