Прес-центр13 березня 2020, 13:03

Стартував обласний конкурс пошуково-дослідницьких робіт «Героїв пам’ятаємо імена» серед дітей та молоді Луганської області

З 10 квітня по 10 червня відбуватиметься щорічний обласний конкурс пошуково-дослідницьких робіт «Героїв пам’ятаємо імена» серед дітей та молоді Луганської області.

Мета конкурсу – вшанування і збереження пам’яті про живих та полеглих захисників Вітчизни, учасників АТО/ООС, героїв Другої світової війни.

До участі запрошуються учні 8-11 класів закладів загальної середньої освіти, учні позашкільних навчальних закладів освіти, професійно-технічних навчальних закладів освіти області.

Учасники, які бажають взяти участь у Конкурсі, подають до Оргкомітету заповнену заявку та роботу на цифровому носії (USB-накопичувачі (флеш карта) або CD) та її паперовий варіант.

Заявка подається особисто або поштою Луганському обласному центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства за адресою: вулиця Донецька, будинок 1, м. Сєвєродонецьк, Луганська область, 93400 та на електронну адресу: locdutk2017@ukr.net до 10 квітня 2020 року за поштовим штемпелем.

Роботи приймаються виконані колективно або індивідуально.

Положення про Конкурс можна знайти на сайті Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства за посиланням.