Прес-центр27 листопада 2017, 10:11

Степан Полторак відвідав поранених військовослужбовців у військовому мобільному госпіталі Сєвєродонецька

Під час робочої поїздки до району проведення АТО Міністр оборони України, генерал армії Степан Полторак відвідав поранених військовослужбовців Збройних Сил України, які проходять лікування у 59-му військовому мобільному госпіталі у Сєвєродонецьку.

Глава оборонного відомства нагородив вісьмох поранених військовослужбовців відомчими відзнаками «За зразкову службу» та наручними годинниками. Ще двох українських захисників рішенням Міністра оборони відзначено грошовими преміями у розмірі 20 тисяч гривень.

Також він нагородив відомчою відзнакою військового лікаря – виконуючого обов’язки начальника хірургічного відділення, лейтенанта Олександра Отт, який щодня рятує життя наших захисників.

У госпіталі глава оборонного відомства поспілкувався з бійцем одного з підрозділів Збройних Сил України, який брав участь у нещодавніх бойових діях поблизу населеного пункту Кримське. Військовий у ході бою отримав поранення, з яким виходив із ворожого оточення.

Степан Полторак поцікавився детальним ходом подій та станом здоров’я пораненого, побажав йому швидкого одужання та повернення у стрій до своїх бойових побратимів.

Перебуваючи в районі проведення АТО, очільник оборонного відомства обговорив з керівництвом Штабу АТО оперативну ситуацію на лінії розмежування, актуальні питання життєдіяльності військ, які залучені до несення служби.

За матеріалами Міністерства оборони України