Прес-центр13 травня 2019, 16:05

Студентська молодь Луганщини вивчає євроатлантичну інтеграцію

В облдержадміністрації в рамках інформаційно-просвітницької кампанії «Тижні НАТО в Луганській області» спільно зі Штабом операції Об’єднаних сил відбувся «Цикл лекцій з розвитку інститутів громадянського суспільства та популяризації євроатлантичної інтеграції».

Тренерами заходу виступили полковник, заступник начальника штабу Об’єднаних сил  зі стратегічних комунікацій Руслан Мирошниченко та Президент ГО «Молодіжний Центр Атлантичної Ради України» Оксана Григор’єва.

Вони поділилися досвідом організації подібних молодіжних платформ, а також захисту проектів на отримання міні-грантів НАТО. Головною метою громадської організації є виховання дітей та молоді в рамках євроатлантичного курсу України та допомога дитячим закладам.  

Під час заходу студентська молодь здобула перші навички написання проектів/проектних заявок для  залучення і використання фінансових ресурсів грантових програм НАТО, спрямованих на популяризацію євроатлантичного курсу держави (сфера освіти, культури, міжнародних відносин, безпека, розвиток громадянського суспільства, лідерства тощо).