Прес-центр31 липня 2018, 14:07

Сватівщина радо зустріла дітей зі Львівської області

Два тижні поспіль десять юних гостей зі Старосамбірського району Львівської області відпочивали в Сватівському районному комунальному позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Гончарівський».

Для відпочиваючих організували цікаву подорож пам’ятними та культурними місцями міста, екскурсію районним музеєм «Історії освіти Сватівщини».

Також вони відвідали духовні перлини району: Храм Ікони Божої Матері «Спорительниця хлібів» та Свято-Успенський Храм.

Крім того, фахівці районного центру соціальних служб сім’ї дітей та молоді провели для дітей розвиваючі заняття із елементами тренінгу.

Нагадаємо, що вже два роки поспіль між Сватівським та Старосамбірським районами тривають межрегіональні зв'язки в сфері освіти та культури. Так, в 2016 році між районами підписано Меморандум про співпрацю та партнерство. У рамках співробітництва колектив зі Старосамбірського району в минулому році брав участь у Всеукраінському фестивалі-конкурсі народної творчості аматорських колективів та виконавців «Слобожанський спас», а діти зі Сватівщини взимку 2017 та 2018 років мали змогу зустрічати Різдвяні свята в Старосамбірському районі.