Прес-центр3 грудня 2021, 15:12

Талановиті представники Луганщини долучилась до фестивалю творчості осіб з обмеженими фізичними можливостями

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю у Києві в Національному центрі «Український дім» відбувся Всеукраїнський фестиваль творчості осіб з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя».

Найталановитіші представники кожної з областей України з’їхалися, аби продемонструвати свої таланти й вкотре підкреслити, що люди з інвалідністю легко можуть конкурувати та мають величезний потенціал в мистецтві.

Луганську область представили Анастасія Лящук (образотворче мистецтво), Вікторія Козій (образотворче мистецтво), Федір Тарасенко (поезія), Микола Шаповаловий (музичне мистецтво) та Наталія Карпенко (вокально-хоровий жанр).

Кожен з них показав власну майстерність у своїй номінації та захопив присутніх своїми талантами, жагою до життя й надзвичайною самовідданістю справі. А підтримали їх управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації і Старобільська міська рада.

Організатор самого фестивалю є ДП «Творчо-виробничий та навчально-дослідний центр розвитку сучасного мистецтва та туризму «Магніти України» за фінансової підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України та сприяння Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти.

Щиро вітаємо учасників та бажаємо подальших творчих успіхів!