Прес-центр23 серпня 2018, 17:08

Транспортне сполучення в Міловському районі організують в об’їзд перекритої РФ ділянки

Сьогодні під час засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийнято рішення щодо опрацювання варіантів облаштування об’їзної автомобільної дороги Т-1307 між населеними пунктами Олексіївка та Зоринівка.

Як наголосив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко, це необхідно зробити для недопущення погіршення умов життєзабезпечення жителів району через перекриття прикордонною службою РФ руху на ділянці автодороги Т-1307, яка проходить територією Міловського району між населеними пунктами Олексіївна та Зоринівка.

Нагадаємо, що заблоковано понад 4 км автошляху, який частково перетинає кордон з РФ.

На минулому тижні ситуацію, яка знаходиться на контролі голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза, вже розглядали в облдержадміністрації.

У понеділок відбулося засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС, на місце виїжджали відповідні служби, які вивчили всі деталі майбутніх заходів та винесли свої пропозиції для вирішення питання.

Про рішення, прийняті на місцевому рівні, доповів голова райдержадміністрації Артур Король.

За підсумками засідання регіонально комісії також доручено протягом тижня опрацювати питання внесення змін до розкладу автобусних маршрутів до смт Марківка, які не виходять за межі області, для їх продовження  до населених пунктів Морозівської, Зориківської та Микільської сільських рад.

Так як автодороги загального користування О-130801 та С-130801 є єдиним сполученням для жителів сіл трьох сільських рад з райцентром, розглянуть і питання ремонту цих об’єктів дорожньої інфраструктури.