Прес-центр29 жовтня 2020, 15:10

Треба мати величезне серце, щоб працювати в цій сфері, – Сергій Гайдай привітав соцпрацівників області

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

«Вітаю вас зі святом. Те, що ви робите в звичайний, мирний час, це – важка робота. А тут у нас поруч ще й війна. Треба мати величезне серце, щоб працювати в цій сфері, тому що фінансової мотивації тут небагато, гонитви за якимись званнями чи винагородами – теж немає. Працювати зараз з тими людьми, які потребують більше всього вашої допомоги, більше будь-кого соціального захисту – це дуже важка робота. Я розумію, що вам доводиться працювати з людьми, які дійсно не можуть себе захистити, які власноруч не можуть зробити багато справ, і ваша допомога справді рятує їх, а в нинішній ситуації з коронавірусом соціальний працівник ще й наражає себе на серйозну небезпеку, тому що треба постійно спілкуватись з людьми. Величезна вам подяка за ту роботу, яку ви щодня робите, бо дійсно цей ризик межує з життєздатністю людей, яким ви допомагаєте», – привітав працівників соціальної сфери очільник Луганщини.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у реалізацію державної політики щодо соціального захисту населення та з нагоди Дня працівника соціальної сфери розпорядженням голови облдержадміністрації нагороджено:

Почесною відзнакою «За розвиток регіону» – радника з питань соціального захисту Агентства ООН у справах біженців польового офісу у м. Сєвєродонецьк Олександру Литвиненко;

Почесними грамотами обласної державної адміністрації – голову Попаснянської райдержадміністрації Романа Власенка, начальника управління соціального захисту населення Старобільської райдержадміністрації Ольгу Дук, директора Новопсковського районного центру зайнятості Наталію Хворостян.

Крім того робітників соціальної сфери було нагороджено Листами подяки обласної державної адміністрації та почесними грамотами Державної служби зайнятості.