Прес-центр30 листопада 2021, 08:11

Триває набір на освітню програму Export Academy 2022

Стартував набір на дострокову навчальну програму Export Academy 2022 для українських експортерів з усіх галузей та продовжується набір на програми Service Export Ukraine та Export Evolution IT.

Export Academy 2022 - це навчальна програма для українських МСБ підприємств, які планують виходити на зовнішній ринок або бажають розширити експортну діяльність. За результатами навчання на Програмі учасники створять детальний індивідуальний експортний план з виходу на міжнародні ринки для своєї компанії.

Це можливість для трансформації та розвитку вашого експорту:

можливість з нуля навчитися створювати експортний план з приводу на міжнародні ринки;

можливість систематизувати експортні завдання відділу;

налагодити роботу експортного відділу;

відкрити нові ринки для експорту продукції;

отримати практичні інструменти з виходу на міжнародні ринки;

це не тільки теорія, а і щомісячна практика, навички після навчання на програмі залишаться на багато років вперед;

ви також зможете розвинути навички ефективного управління бізнес-процесами, міжнародним маркетингом та фінансами.

Програма передбачає:

2 формати участі: самостійний та з менторським супроводом;

6 навчальних модулів;

теоретичні матеріали та 6 практичних воркшопів з тренерами програми;

виконання практичного домашнього завдання;

сесії зворотного зв'язку від тренерів Програми за результатами виконання домашнього завдання;

доступ до закритого віртуального тренінгового центру, де проходить навчання учасників та розміщенні навчальні відео та матеріали, а також оцінюється прогрес;

нетворкінг для побудови довготривалих ефективних відносин, розвитку бізнесу, пошуку нових клієнтів та створення партнерств для експорту.

До навчання запрошуються підприємства з числа малого та середнього бізнесу, менеджерів зовнішньоекономічної діяльності, керівників компаній, які вже мають досвід експорту або планують виходити на експорт у 2022 році з усіх галузей.

Навчання проходитиме з січня по червень 2022 року. Один модуль Програми вивчається впродовж одного місяця. Навчання на Програмі Export Academy 2022 відбуватиметься українською мовою, але учасникам необхідне знання англійської мови для виконання домашніх завдань. Учасник Програми повинен передбачити орієнтовно 5 годин на тиждень для проходження навчання та належного виконання домашніх завдань, а також участь у практичних семінарах в рамках Програми. По закінченню курсу учасники, які виконали всі завдання програми, отримають сертифікат міжнародного зразку від Інституту Маркетингу (Естонія).

Організатори – Державна Установа «Офіс розвитку підприємництва та експорту» у співпраці з Інститутом Маркетингу Естонії.

З детальним описом Програми, умовами участі та термінами реалізації Ви можете ознайомитися за посиланням.